Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@01:30:43 GMT

ژله میوه‌ای برای بچه‌هایی که میوه نمی‌خورند

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۹۲۶۰

ژله میوه‌ای برای بچه‌هایی که میوه نمی‌خورند

می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد .

اگر فرزندتان اهل میوه خوردن نیست برایش ژله میوه ای درست کنید.

مـواد لازم : برای ۴ کودک
آب سیب ۲ لیوان
شربت توت فرنگی ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۸ قاشق غذاخوری
مخلوط آناناس و پرتقال ۱ لیوان
مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه ۱ لیوان
پرتقال نصف شده ۸ عدد


طـرز تـهـیـه :
پرتقال ها را به دو نیم تقسیم و داخلشان را خارج کنید تا به صورت کاسه ای خالی درآیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

( از این کاسه های میوه ای به عنوان قالب استفاده می کنیم.)
۲ لیوان آب سیب را با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید و آنها را در ۴ کاسه پرتقالی بریزید.
این مرحله را برای شربت توت فرنگی تان هم تکرار کنید و آن را در ۴ کاسه باقی مانده پرتقالی بریزید.
کاسه های پر شده را در یخچال بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه در کاسه هایی که برای تهیه ژله از آب سیب استفاده شده است، آناناس و پرتقال بریزید و در کاسه هایی که با شربت توت فرنگی ژله تهیه کرده اید، مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه.
پس از آماده شدن کامل ژله ها، دو نوع ژله را برای بچه ها سرو کنید یعنی برای هر نفر دو کاسه با رنگ های جذاب و متفاوت.

می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد زیرا در غیر این صورت افزودن بستنی به این میان وعده، به غیر از افزایش انرژی سودی نخواهد داشت. افزودن خامه یا تکه های شکلات به ژله های تهیه شده، نیز فقط مقدار کالری دریافتی را افزایش می دهد پس اگر فرزندتان اضافه وزن دارد، بهتر است از آنها صرف نظر کنید. البته این دسر باید کاملا خنک سرو شود و بهتر است کاسه های پرتقالی را به فرزندانتان بدهید تا خودشان بخورند و از خوردن دسری که برایشان تهیه کرده اید، لذت ببرند.

منبع : aftabir.com

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی دسر ژله غذای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۹۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!